DJ PAKNGAH

LIVE BROADCAST

DeeJay PakNgah

DeeJay PakNgah
"Jangan Bikin Panas"

HOTDEEJAYFM RADIO

Anda di alu alu kan

RADIO ONLINE HOTDEEJAY

RADIO ONLINE HOTDEEJAY
NAK DENGAR RADIO KLIK SINI

DjPakNgah

My photo
Kulim, Kedah, Malaysia
SIMPLE,SELAMBA DAN MESRA

Perkhidmatan Pa System dan Dj Majlis

Sekiranya ada rakan rakan di kawasan Utara (Kedah)memerlukan perkhidmatan Dj,PA System Event Management untuk menceria dan memeriahkan majlis perkahwinan anda.Anda boleh menghubungi kami di talian 016 - 5014182(PakNgah)/012-4646182/019-5750182(Hafizh)MhsSoundVenture Kulim Kedah
untuk membuat tempahan Dj Majlis.TerimaKasih PakNgah ucapkan kepada rakan rakan yg telah mengundang PakNgah sebagai Dj di majlis perkahwinan anda.







Radio Pilihan

Malaysia XY Radio Online

30 Juzuk Al-Quran

Bersama Kasim Pon Pon

Bersama Dato Siti Nurhaliza

Job Kahwin Di Mahang Bersama PakTam

Ziara Ukhuwah DjMalik AKR - Pendang

Ziarah Ukhuwah Kak Long - Pendang

Jalan Jalan Cari Makan

Sunshine Banquite Penang

Puteri Nur Sofia Arissa

Job Majlis Kahwin bersama DjPaktam Hotdeejayfm

Followers

Layan Retro

Layan Retro
Baca Cerita Lucu Klik Sini

Mai la pakat follow blog PakNgah

Saturday, May 22, 2010

Lelaki dan Zodiak

RMengenal Lelaki Melalui Zodiak

Capricon ( 22 December – 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek
kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kanperasaannya. Jarang sekali
anda akan mendengar dia melafazkan ‘cinta’ pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgn
give in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugak
sis..jgn mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti…

Aquarius ( 21 Januari – 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati..
Tips utk memikat: Kacang aje..sentiasa berpakaian cantik,
glamer..comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org..so sbelum dia
tinggal kan kita..kita blah dulu

Pisces (20 Februari – 20 Mac)
Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
Tips utk memikat: Kasi jer belacan…
WARNING: Diorang tak suka makan belacan!

Aries (21 Mac – 20 April)
Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its
true..Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib. .sebab nak
bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih
lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak
dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Taurus (21 April – 21 Mei)
Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus.
Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri…
Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yg
mencabar, let him find out the real u..
WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang…
kesian takde orang lain layan…

Gemini (22 Mei – 21 Jun)
Orang nya: Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgn
harap anda nak menang..dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasannya
Tipa utk memikat: Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalah
lah sikit..lambat laun hati nya akan lembut jugak..Lelaki Gemini nie suka
pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya..kalau dah tak tahan dgn
mereka..blah aje jgn banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkar
anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.

Cancer ( 22 Jun – 23 Julai)
Orang nya: Segak,Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan
kemewahan..tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati- hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya…nanti habis duit
dikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis,
kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi…

Leo (24 Julai – 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi
kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Suka memberi
hadiah. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak
ego(jejaka leo memang gitu)…Kuat ingatan, so berhati2 didalam setiap kata2
dan perbuatan anda.
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan
kewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai dan
menghargai
setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn..saya ulangi..JGN bercakap atau memuji lelaki lain di
hadapanLEO. Mereka tak suka dibanding-bandingka n dengan org lain..mereka
tu sensitif dan kuat cemburu! Lelaki Leo ak suka berkongsi perempuannya
dgn org lain.

Virgo (24 Ogos – 23 September)
Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng’eng. Suka mencari
perhatian dari perempuan…. .Sanggup melakukan apa sahaja utk memikat
perempuan yg kadang2 boleh memalukan perempuan tersebut.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh,sofisticated,
simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandai
menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gayayang manis, kelembutan dan tak lupa
kesabaran..( virgo ceng’eng..kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter “over welming”..virgo
ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama
dia.

Libra ( 24 Spetember – 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to
quarrel tapi jujur dlm segala hal…Tips utk memikat: Senang aje..Libra suka
perempuan yg ceria, happy go lucky…SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yg sederhana..tapi jgn lupa
cover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal diorang ingat
diorang nie semua hensem coz Samy Velu pon Libra jugak tapi tak hensem
pon…

Scorpio ( 24 Oktober – 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayut di talifon
berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga,
posessive.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana
bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio….(jgn kata guek tak kasi
warning)

Sagitarius ( 23 November – 21 December)
Orang nya: Fu..yoh..siapa dpt memang untung…Sagitarius org nya happy
aje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partner
jalan2..sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa adakaplan bila nak keluar..tengok wayang ke?
anything asal kan jgn membosan kan…
WARNING: Jgn “u plan..i plan lah”..’confirm tak ada plan’.

0 comments:

Post a Comment

Real Stat - Dynamic Online User Counter