DJ PAKNGAH

LIVE BROADCAST

DeeJay PakNgah

DeeJay PakNgah
"Jangan Bikin Panas"

HOTDEEJAYFM RADIO

Anda di alu alu kan

RADIO ONLINE HOTDEEJAY

RADIO ONLINE HOTDEEJAY
NAK DENGAR RADIO KLIK SINI

DjPakNgah

My photo
Kulim, Kedah, Malaysia
SIMPLE,SELAMBA DAN MESRA

Perkhidmatan Pa System dan Dj Majlis

Sekiranya ada rakan rakan di kawasan Utara (Kedah)memerlukan perkhidmatan Dj,PA System Event Management untuk menceria dan memeriahkan majlis perkahwinan anda.Anda boleh menghubungi kami di talian 016 - 5014182(PakNgah)/012-4646182/019-5750182(Hafizh)MhsSoundVenture Kulim Kedah
untuk membuat tempahan Dj Majlis.TerimaKasih PakNgah ucapkan kepada rakan rakan yg telah mengundang PakNgah sebagai Dj di majlis perkahwinan anda.







Radio Pilihan

Malaysia XY Radio Online

30 Juzuk Al-Quran

Bersama Kasim Pon Pon

Bersama Dato Siti Nurhaliza

Job Kahwin Di Mahang Bersama PakTam

Ziara Ukhuwah DjMalik AKR - Pendang

Ziarah Ukhuwah Kak Long - Pendang

Jalan Jalan Cari Makan

Sunshine Banquite Penang

Puteri Nur Sofia Arissa

Job Majlis Kahwin bersama DjPaktam Hotdeejayfm

Followers

Layan Retro

Layan Retro
Baca Cerita Lucu Klik Sini

Mai la pakat follow blog PakNgah

Friday, April 23, 2010

Kenal lelaki idaman anda melalui zodiak nya

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan & kemewahan dgn org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tk ego... (jejaka leo memang gitu).
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yg selembut2nya. Kena tahu bagaimana menilai, menghargai setiap ciri & kualiti ada pd jejaka leo.
WARNING

Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya: pemalu, tk pandai mengawal emosi, cengeng. Suka mencari perhatian dr perempuan.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tk kecoh,sofisticated,simple, jgn byk ckp..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yg manis, kelembutan & tk lupa kesabaran..(virgo cengeng..kuat merajuk)
WARNING: Bilapergi dating, jgn pakai yg ter "over welming"..virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia.

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal
Tips utk memikat: Senang aje..Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky..SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yg sederhana..tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensem

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayutdi talifon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive.
Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio... (jgn kata guek tak kasi warning)

0 comments:

Post a Comment

Real Stat - Dynamic Online User Counter