DJ PAKNGAH

LIVE BROADCAST

DeeJay PakNgah

DeeJay PakNgah
"Jangan Bikin Panas"

HOTDEEJAYFM RADIO

Anda di alu alu kan

RADIO ONLINE HOTDEEJAY

RADIO ONLINE HOTDEEJAY
NAK DENGAR RADIO KLIK SINI

DjPakNgah

My photo
Kulim, Kedah, Malaysia
SIMPLE,SELAMBA DAN MESRA

Perkhidmatan Pa System dan Dj Majlis

Sekiranya ada rakan rakan di kawasan Utara (Kedah)memerlukan perkhidmatan Dj,PA System Event Management untuk menceria dan memeriahkan majlis perkahwinan anda.Anda boleh menghubungi kami di talian 016 - 5014182(PakNgah)/012-4646182/019-5750182(Hafizh)MhsSoundVenture Kulim Kedah
untuk membuat tempahan Dj Majlis.TerimaKasih PakNgah ucapkan kepada rakan rakan yg telah mengundang PakNgah sebagai Dj di majlis perkahwinan anda.







Radio Pilihan

Malaysia XY Radio Online

30 Juzuk Al-Quran

Bersama Kasim Pon Pon

Bersama Dato Siti Nurhaliza

Job Kahwin Di Mahang Bersama PakTam

Ziara Ukhuwah DjMalik AKR - Pendang

Ziarah Ukhuwah Kak Long - Pendang

Jalan Jalan Cari Makan

Sunshine Banquite Penang

Puteri Nur Sofia Arissa

Job Majlis Kahwin bersama DjPaktam Hotdeejayfm

Followers

Layan Retro

Layan Retro
Baca Cerita Lucu Klik Sini

Mai la pakat follow blog PakNgah

Monday, April 26, 2010

Mat Motor Masih Penyumbang Utama Kemalangan

Salam dan selamat sejahtera,
kemalangan-ngeri
Hari ke empat Ops Sikap ke-20 menunjukkan angka kematian mat motor cukup menakutkan. Sejak Ops Sikap dilancarkan sejumlah 28 daripada 44 kematian keseluruhannya merupakan penunggang motosikal. Golongan kita masih jadi penyumbang utama.
Dah tak tahu nak kata apa cuma saya harapkan kita lebih berhati-hati terutama sekarang ni cuaca agak mendung dan kemungkinan akan hujan. Jadi risiko kemalangan akan menjadi lebih tinggi. Moga Allah panjangkan usia kita semua untuk bersua lagi selepas raya nanti.
Mungkin ada yang kata takde posting lain ke sekarang ni? Ya! memang takde sebab kita sama-sama fokus kepada isu-isu berkaitan keselamatan jalan raya yang sentiasa hot terutama musim raya. Ada yang baca tajuk pun dah malas nak baca isi artikel namun biar kita ambil tahu setidak-tidaknya mengingatkan kita akan keselamatan di jalan raya umpama nyawa kita berada di hujung tanduk.

0 comments:

Post a Comment

Real Stat - Dynamic Online User Counter